Varausehdot

Kun olet vahvistanut ja maksanut lippusi niitä ei voi vaihtaa, palauttaa tai perua. Kun olet tehnyt varauksen,tulosta kopio varauksestasi. Lähetämme sinulle myös kopion varauksestasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen.Sinun tulee tuoda mukanasi varausvahvistus meidän agentillemme Barcelonassa kun haet jalkapallo-ottelun liput.

Liput

Sinun tulee hakea liput agentiltamme joka sijaitsee keskellä Barcelonaa, ennen kuin menet otteluun. Osoite, aukioloajat jne on annettu varausvahvistuksessasi jonka lähetämme sinun antamaan sähköpostiosoitteeseen ja yhteystiedot on myös annettu nettisivuillamme YHTEYSTIEDOT – osassa YHTEYSTIEDOT. Huom! Aukioloajat eroavat koskien FC Barcelonaa ja RCD Espanyol-otteluita.

Pelipäivä

Ottelun tarkka päivä ja aika vahvistetaan 4-7 päivää ennen ottelua. Ottelut viikonloppuna pelataan joko lauantaina tai sunnuntaina ja joskus harvoin maanantaina ja viikolla tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Aloitusaika vahvistetaann 4-7 päivää ennen ottelua mutta se on yleensä klo 15 ja 22 välillä. Yllä mainitut ajat tulee ottaa huomioon kun suunnittelee Barcelonan kierrosta koska lippuja yllä mainittuihin Barcelonan otteluihin EI missään tapauksessa lunasteta takaisin. Teihin otetaan yhteyttä päivän ja ajan vahvistuksen jälkeen mutta teemme parhaamme ja ilmoitamme sen heti vahvistuksen saatuamme. Ticmate ei ole vastuussa aikataulujen muutoksista, siirretyistä tai peruutetuista peleistä Force Majeure tai sen mukaisissa tilanteissa joita joukkue tai me emme voineet ennustaa, ennakoida tai estää silloin kun asiakas lunasti Ticmate liput! Siihen sisältyy sopimusrikkomus, lakot, sää olosuhteet jne. Ticmate EI OLE vastuussa päätöksistä jotka joukkue tai viranomaiset tekevät jotka johtavat virheisiin, aikataulumuutoksiin, siirrettyihin tai peruutettuihin peleihin!

Istuinpaikat

Saat aina paikan kotijoukkueen kannustajien joukosta ja/tai neutraalilta alueelta stadionilla. Joten sinun ei tule missään olosuhteissa käyttää t-paitoja, huiveja, hattuja tai muita esineitä jotka näyttävät vierailevan joukkueen logon tai värit. Sinun ei myöskään tule osoittaa sympatiaa tai kannustaa vierailevan joukkueen kannustajien kanssa vierailevaa joukkuetta. Lue lisätiedot koskien istuinpaikkoja nettisivuiltamme osasta FAQ (Kysymyksiä ja vastauksia). FAQ. Jos varaat yli 3 paikkaa, emme voi taata, että kaikki paikat ovat toistensa vieressä. On olemassa mahdollisuus, että teidät jaetaan pieniin ryhmiin 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3, jne. Mutta kun varaat kauttamme, takaamme, ettette KOSKAAN saa erillään olevia YKSITTÄISIÄ PAIKKOJA. Saatte aina paikat vierekkäin, peräkkäin tai suoraan viistoon toisistanne, jos varaatte yhdessä. Lue lisää meidän ”Ei yksittäisiä paikkoja” -takuustamme FAQ-otsikon alta!

FAQ

Suosittelemme että luet huolellisesti läpi FAQ (Kysymyksiä ja vastauksia), jos sinulla on mielessä kysymyksiä tai haluat tietää enemmän nettisivujemme kautta tehdyistä varauksista.

Hinnat ja varausmaksut

Hinta jonka maksat lipuista jotka varaa sivujemme kautta sisältää myös varausmaksun jalkapallokerholle, meidän paikalliselle agentille ja meille! Lue lisää hinnoistamme ja varausmaksuista osasta FAQ.

Ostaessasi liput kauttamme hyväksyt samalla ja olet sidottu ylläoleviin sääntöihin ja ehtoihin.

Varausehdot, BarcelonaJalkapallo.fi

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori