FAQ

Miten saan liput? Miten saan liput?
Koska peli pelataan? Koska peli pelataan?
Missä on minun paikka stadionilla? Missä on minun paikka stadionilla?
Onko meille yhteiset istumapaikat? Onko meille yhteiset istumapaikat?
Onko hinnoissanne varausmaksuja? Onko hinnoissanne varausmaksuja?
Haluatko esittää kysymyksen tai tehdä reklamaation? Haluatko esittää kysymyksen tai tehdä reklamaation?

Miten saan liput?

Sinun tulee ensin printata varausvahvistus jonka olemme lähettäneet sinulle antaamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sinun tulee vaihtaa varausvahvistuksesi oikeisiin lippuihin meidän paikallisen agentin myyntipisteessä keskellä Barcelonaa. Toisin sanoen sinun tulee käydä vaihtamassa varausvahvistus oikeisiin lippuihin ENNEN ottelun alkua. Voit hakea varaamasi liput FC Barcelonan viikonloppuotteluun Torstaista perjantaihin klo 18.00 asti ja lauantaina klo 16.00 asti. FC Barcelonan otteluun joka pelataan tiistaina tai keskiviikkona voi lunastaa liput maanantaista alkaen. Liput RCD Espanyolin otteluun voit lunastaa torstaista perjantaihin klo 18.00 asti. Osoite, aukioloajat jne agenttimme toimistoon on annettu varauksenvahvistuksessa. HUOM: Koska RCD Mallorca pelaa pelinsä Estadio Son Moix/Ono – stadionilla Palma de Mallorcalla, et voi lunastaa lippujasi Barcelonan agentin kauttamme, mutta voit lunastaa ne Estadio Son Moix-stadionin lipputoimistolta. Kaikki tarvittava tieto on tulostettu Voucheriin/E-lippuun, jonka saat kun olet varannut lippusi
Palaa FAQ-osioon

Koska peli pelataan?

Virallinen pelipäivä ja peliaika vahvistetaan 4-10 päivää ennen ottelua. Viikonloppuottelu pelataan aina lauantaina tai sunnuntaina, ja viikolla pelattava ottelu pelataan aina tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Pelin aloitus vahvistetaan myös 4-10 päivää ennen ottelun alkua, ja se on yleensä klo 15.00 ja 22.00 välillä. Sinun tulee ottaa nämä muuttujat huomioon varatessasi Barcelonan matkaa. Emme ota sinuun erikseen yhteyttä ottelupäivän ja ajan vahvistamiseksi mutta jos mahdollista päivitämme nettisivumme 4-10 päivää ennen ottelua viimeisimmillä tiedoilla koskien ottelua.
Palaa FAQ-osioon

Missä on minun paikka stadionilla?

Sinun paikka on aina stadionin kotijoukkueen kannattajien joukossa ja/tai neutraalilla alueella. Joten sinun ei tule missään olosuhteissa käyttää t-paitaa, huiveja, hattuja, tai muita esineitä joista näkyy vierailevan joukkueen logo tai väritö. Et voi myöskään koittaa sympatiaa tai kannustaa yhdessä vierailevan joukkueen kannustajien kanssa. Älä riko näitä sääntöjä sillä sinulta voidaan evätä pääsy stadiionille tai sinut voidaan poistaa ottelusta. Takaamme ainoastaan paikat niistä luokista jotka on valittavanasi kun varaat paikkoja kyseisen joukkueen otteluihin. Emme voi taata tai varata sinulle lippuja mistään erityisestä istumapaikkarivistä tai rivinumeroa! Huomioi että jos varaa GOLD tai SILVER liput FC Barcelonan peliin vaaditaan dresscode. Et voi tulla farkuissa, FC Barcelona t-paidassa tai Sneakers –kengissä!
Palaa FAQ-osioon

Onko meille yhteiset istumapaikat?

Jos varaat enemmän kuin 3 istuinpaikkaa emme voi taata istuinpaikkoja vieräkkäin. os varaat enemmän kuin 2 lippua emme voi taata että saatte vierekkäiset istuimet. On olemasssa riski että teidät erotetaan toisistaan 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3 jne. Mutta takaamme kuitenkin ettei sinun tarvitse koskaan istua yksin, tarkoittaen siis että et koskaan saa yksittäisiä paikkoja kuten 1+1, 1+2, 3+1, 1+2+3 jne. You will always get seats next to each other, right in front or right behind from each other. Please see an illustration HERE! Tämä on takuu jonka annamme ja tämä on takuu jota monet muut jalkapalloagentit eivät voi antaa asiakkailleen. Jos teidät jaetaan eri ryhmiin (huom, ei koskaan yksittäisiä paikkoja) teemme parhaamme että saatte istuimet läheltä toisianne.
Palaa FAQ-osioon

Onko hinnoissanne varausmaksuja?

Kyllä, hinta jonka maksat lipusta sisältää myös varausmaksun jalkapallokerholle, meidän paikalliselle agentille ja meille. Virallinen agentimme Travel Connection Spain, on virallinen FC Barcelonan ja RCD Espanyolin agentti ja kaikki hinnat, sisältäen varausmaksut hyväksytään agenttimme ja jalkapallokerhojen puolesta. Johtuen varausmaksuista lippujen hinnoissa voi olla suuri ero. Hinnan, jonka maksat lipuista verrattuna mitä on tulostettu lipuissa voi olla suuri ero. Erityisesti A-sarjan ottelut kuten Real Madridia, Espanyolia, FC Barcelonaa, Dep. la Coruna, Valenciaa, Villareal Sevillaa vastaan tai Champions League, UEFA cupin ottelut.
Palaa FAQ-osioon

Haluatko esittää kysymyksen tai tehdä reklamaation?

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: helpdesk@ticmate.com tai katso yhteystietomme ”Kontakti” –sivulta. Huomioithan, että kaikki kysymykset/palaute/reklamaatiot tulee lähettää meille enintään 14 päivän kuluessa tapahtuneesta. Mikäli saamme kysymyksiä/reklamaatioita myöhemmin, kuin 14 päivän kuluttua, emme välttämättä pysty enää auttamaan!
Palaa FAQ-osioon

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori