Lisätietoja BarcelonaJalkapallo.fi

BarcelonaJalkapallo.fi on nettisivusto jonka tarkoituksena on antaa finnejä mahdollisuus tietoihin ja jalkapallo-ottelun lippuihin Barcelonassa helpolla, järkevällä ja turvallisella tavalla.

Tietoja koskien FC Barcelonaa

Legendaarinen Joan Gamper perusta FC Barcelonan vuonna 1899. Joka vuosi FC Barcelona juhlii Joan Gamperia vierailemalla Joan Gamper Turnauksessa joka on alku La Liga sarjan peleille. Meiltä saat varattua myös nämä liput. FC Barcelonan stadioni on maailmankuulu Camp Nou joka rakennettiin 1957, se rakennettiin lisänä vanhalle stadionille joka oli aivan liian pieni kasvavalle kannustajajoukolle. Yhteen aikaan stadionilla oli tilaa yli 100.000 kannustajalle, mutta FIFAn rajoitukset määräsivät rajaksi ”ainoastaan” 96.000 katsojaa. FC Barcelona on voittanut monta titteleitä vuosien aikana, eräänä näistä voidaan mainita Champions League 2 kertaa, Espanjan liigamestaruus 19 kertaa ja Espanjan cupmestaruus 24 kertaa. FC Barcelona häviää mielummin ottelun kun pelaa ikävää ja latteaa jalkapalloa, ja tästä johtuen monet maailman parhaista jalkapallopelaajista on pelannut ja pelaa FC Barcelonassa. Uskallamme sanoa että jos haluat nähdä yhden kunnon jalkapallo ottelun silloin sinun tulisi nähdä se Camp Nou-areenalla. Nähdessäsi FC Barcelonan pelaamassa Camp Nou-areenalla on mahtava kokemus!

Tietoja koskien RCD Espanyolia

RCD Espanyol on monien mielestä pieni jalkapalloklubi Barcelonassa, ja on totta että RCD Espanyol ei ole yhtä kuuluisa kuin RCD Espanyol. Mutta silti RCD Espanyolin pelatessa on peli mukavaa katsottavaa ja hyvä jalkapallo-ottelu. Angel Rodriguez perusti RCD Espanyolin vuonna 1900. Klubi on voittanut neljä kertaa mestaruuden ja on ollut UEFA-cupin loppuottelussa kaksi kertaa, viimeisen kerran vuonna 2007. 2009 RCD Espanyol siirtyy vanhalta stadionilta (The Olympic Stadium) täysin uudelle stadionille ; Cornelia-stadionille pelaamaan koti-ottelut.

Lisätietoja BarcelonaJalkapallo.fi

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori