Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia tuoteryhmiä

FC Barcelona

FC Barcelonan perusti Juan Gamper vuonna 1899. Gamper laittoi ilmoituksen paikalliseen sanomalehteen Los Deportesiin, jossa hän ilmoitti perustavansa uuden jalkapallojoukkueen Barcelonaan. Itseasiassa hän teki paljon muutakin. Kuten yhdellä Camp Noun pitkällä seinällä kerrotaan, FC Barcelona on "Més que un club", eli enemmän kuin jalkapalloseura.

Vuosien 1929 ja 1985 välillä FC Barcelona voitti liigan mestaruuden 10 kertaa ja oli yksi Espanjan menestyksekkäimmistä seuroista, joskin jääden kauas vihatun Real Madridin menestyksestä. Kun FC Barcelona voitti kauden 1990/91 liigassa, alkoi uskomaton aikakausi. Vuosina 1991-2017 Barca voitti liigan 14 kertaa ja Mestarien liigan viisi kertaa, kun taas Real Madrid voitti Mestarien liigan kuusi mutta Espanjan liigan "vain" kahdeksan kertaa. Näin ollen Espanjan (ja Euroopan) jalkapallolla on kaksi kuningasta.

Barçan voittamien mestaruuksien lisäksi joukkue tunnetaan upeasta nuorten lupauksien ohjelmasta, johon saapuu uusia nousevia tähtiä joka vuosi. Monet tähtipelaajat ovatkin treenanneet FC Barcelonan academyssä. Vuonna 2013 tapahtui jotain historiallista. Tuona vuonna ensimmäisen kerran ikinä maailmanluokan joukkueen aloituskokooonpanossa pelasi ainoastaan pelaajia, jotka olivat seuran kouluttamia. Pelaajat olivat Valdés, Montoya, Puyol, Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Xavi, Fábregas, Pedro, Messi, ja Iniesta. Supertähti joka pelipaikalla. 

Vuoden 2017 pettymysten jälkeen, josta jäi käteen vain Copa del Rey ja vaikuttavin comeback koko Mestarien liigan historiassa (voitolla SG:stä 6-1, ällistyttävän 4-0 voiton jälkeen Ranskan joukkueesta edeltävässä matsissa), Barcelona on nälkäinen osoittamaan todellisen tuloskuntonsa uuden kauden 2017/18 alkaessa.

FC Barcelona on myös maailman menestyneimpiä urheiluseuroja, jolla on maailmanluokan joukkueet koripallossa, käsipallossa ja futsalissa.

Ticmate Charity

FC Barcelona

Näet sivuiltamme Camp Nou areenalla pelattavien FC Barcelonan ottelut tällä kaudella. Myymme lippuja kaikkiin alla oleviin La Liga-otteluihin, Espanjan Cup-otteluihin ja Champions Leagues otteluihin joissa FC Barcelonaa pelaa.

Olemme pahoillamme, mutta tällä hetkellä lippuja ei ole saatavilla kategoriassa FC Barcelona.