Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tapahtumapaikan tiedot

Camp Nou

Camp Nou

Camp Nou

Samankaltaisia tuoteryhmiä

FC Barcelona vs Atletico Madrid

la, 22 huh 2023 – su, 23 huh 2023, Camp Nou.

5.0 (1)
Alkaen 170,00 €
  • Tietoja
  • Luokka
Huomio! * Lippuja noutaessasi sinun on näytettävä voimassa oleva valokuvallinen henkilöllisyystodistus, ja todistaa osto esittämällä luottokortti, jota käytit lippujen varaamisessa. * Lopullinen päivämäärä ja aika vahvistetaan 4-10 päivää ennen ottelua. Jos olet epävarma, tarkista klubin verkkosivusto. * Tasalukuinen määrä lippuja: yleensä järjestelmä osoittaa sinulle paikat siten, että istutte kaikki yhdessä joko rivissä tai ryhmässä. Joskus istuimet kuitenkin osoitetaan niin lähelle toisiaan kuin mahdollista, kuten näe täältä täältä. Pariton määrä lippuja: yleensä järjestelmä osoittaa sinulle paikat siten, että istutte kaikki yhdessä, olipa kyse sitten rivistä tai lohkosta. Toisinaan paikat kuitenkin sijoittuvat erilleen, mutta mahdollisimman lähelle toisiaan, kuten näet täältä täältä. * Istut aina kotijoukkueen kannattajien joukossa. * Sinun on noudettava liput edustajamme toimistolta Barcelonan keskustasta ENNEN ottelua. Osoite, aukioloajat ja muut tärkeät tiedot sisällytetään sähköpostiosoitteeseesi lähetettävään varausvahvistukseen. Tiedot löytyvät myös Ota yhteyttä -sivultamme täältä. HUOM! FC Barcelonaan ja RCD Espanyoliin voi olla vaihtelevia aukioloaikoja. * Lue ehdot huolellisesti ennen kuin suoritat varauksen. Viereisellä välilehdellä näet lisää paikoista ja kategorioista, jotka voit varata otteluun.

VIP-paikat päätykatsomon parvella ja pitkällä sivulla: 
Parven VIP-lippujen hintaan sisältyy pääsy Berlin Loungeen, jossa on tarjolla juomia ja cocktailpaloja ennen ja jälkeen matsin. Huomioithan VIP-parven pukeutumiskoodin: shortseja, sandaaleja, vastustajan paitoja, FC Barcelona -paitoja tai huiveja ei sallita Berlin Loungeen.

KATEGORIA 1 PREMIUM: 
"Tribune", 1., 2., 3. ja 4. kehä
"Lateral", 1., 2. ja 3. kehä
KATEGORIA 1:
"Tribune", 1., 2., 3. ja 4. kehän reunat
"Lateral",  1., 2. ja 3. kehän reunat 
KATEGORIA 2:
"Lateral" 4. ja 5. kehä
KATEGORIA 3:
Päätykatsomo 1., 2. tai 3. kehä
KATEGORIA 4*:
Päätykatsomo, 4. kehä alempi
KATEGORIA 5*:
Päätykatsomo, 5. kehä ylempi
*Kategorian 4 ja 5 paikoista osassa on rajoittunut näkyvyys kentälle ja osa paikoista sijaitsee korkealla Camp Noulla.

SIGHTSEEING-kierros Camp Noulla ja museossa:
Tällä pääsylipulla pääset kierrokselle FC Barcelonan maailmankuululle Camp Nou -stadionille. Kierros on omatoiminen englanninkielisen audio-opastuksen ja kuulokkeiden kera. Kierroksella näet muun muassa vierasjoukkueen pukuhuoneen, lehdistöhuoneen, aitiot ja pääset lähes kosketusetäisyydelle vaihtopenkkejä ja kenttää! Kierros sisältää monia mahdollisuuksia valokuvaukseen. Kierros päättyy FC Barcelona -museoon, jossa voit nähdä seuran voittamia palkintoja vuosien varrelta. Tämän jälkeen voit siirtyä seuran viralliseen Megastoreen, josta voit ostaa erilaisia matkamuistoja, kaulahuiveja tai vaikkapa oman FC Barcelona pelipaidan omalla tai suosikkipelaajasi nimellä! 
Lippu on voimassa yhden vierailun ajan valitsemanasi päivänä ja kellonaikana. Voit noutaa lipun sekä jalkapallomatsilippusi agenttimme toimipisteestä. Ostamalla liput täältä vältät jonottamisen lipunmyyntiin, jonne jonot ovat ajoittain pitkät. Voit aloittaa siis kierroksen heti Camp Noulle saavuttuasi.
Kierroksen aukioloajat:
Ma-la klo 10.00-17.30
Su ja yleisinä vapaapäivinä klo 10.00-13.00
Suljettu ottelupäivisin, päivää ennen Mestarien liigan ottelua, 25.12., 1.1. ja 6.1.

Varaa nyt

Erinomainen: 5.0 – 1 Arvostelut

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Areena

Saapumisohjeet

Camp Nou

Osoite
Camp Nou, Avinguda Aristides Maillol, Barcelona

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!