Etsi lippuja

Covid safe information

 • Customers are required to bring and wear masks.
 • Visitors are requested to keep distance in lines and vehicles. And the number of visitors is limited to reduce crowds.
 • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
 • Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.
 • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
 • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
 • You must bring a valid COVID pass proving that you are fully vaccinated or that you have recovered from COVID-19

Miksi ostaa meiltä?

 • Täysin turvatut varaukset

 • Maksa euroilla

 • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tapahtumapaikan tiedot

Camp Nou

Camp Nou

Camp Nou

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

FC Barcelona vs Espanyol

pe, 30 jo 2022 – su, 1 tam 2023, Camp Nou.

Alkaen 69,10 €
 • Tietoja
 • Luokka
Huomio! * Lippuja noutaessasi sinun on näytettävä voimassa oleva valokuvallinen henkilöllisyystodistus, ja todistaa osto esittämällä luottokortti, jota käytit lippujen varaamisessa. * Lopullinen päivämäärä ja aika vahvistetaan 4-10 päivää ennen ottelua. Jos olet epävarma, tarkista klubin verkkosivusto. * Tasalukuinen määrä lippuja: yleensä järjestelmä osoittaa sinulle paikat siten, että istutte kaikki yhdessä joko rivissä tai ryhmässä. Joskus istuimet kuitenkin osoitetaan niin lähelle toisiaan kuin mahdollista, kuten näe täältä täältä. Pariton määrä lippuja: yleensä järjestelmä osoittaa sinulle paikat siten, että istutte kaikki yhdessä, olipa kyse sitten rivistä tai lohkosta. Toisinaan paikat kuitenkin sijoittuvat erilleen, mutta mahdollisimman lähelle toisiaan, kuten näet täältä täältä. * Istut aina kotijoukkueen kannattajien joukossa. * Sinun on noudettava liput edustajamme toimistolta Barcelonan keskustasta ENNEN ottelua. Osoite, aukioloajat ja muut tärkeät tiedot sisällytetään sähköpostiosoitteeseesi lähetettävään varausvahvistukseen. Tiedot löytyvät myös Ota yhteyttä -sivultamme täältä. HUOM! FC Barcelonaan ja RCD Espanyoliin voi olla vaihtelevia aukioloaikoja. * Lue ehdot huolellisesti ennen kuin suoritat varauksen. Viereisellä välilehdellä näet lisää paikoista ja kategorioista, jotka voit varata otteluun.

VIP-paikat päätykatsomon parvella ja pitkällä sivulla: 
Parven VIP-lippujen hintaan sisältyy pääsy Berlin Loungeen, jossa on tarjolla juomia ja cocktailpaloja ennen ja jälkeen matsin. Huomioithan VIP-parven pukeutumiskoodin: shortseja, sandaaleja, vastustajan paitoja, FC Barcelona -paitoja tai huiveja ei sallita Berlin Loungeen.

KATEGORIA 1 PREMIUM: 
"Tribune", 1., 2., 3. ja 4. kehä
"Lateral", 1., 2. ja 3. kehä
KATEGORIA 1:
"Tribune", 1., 2., 3. ja 4. kehän reunat
"Lateral",  1., 2. ja 3. kehän reunat 
KATEGORIA 2:
"Lateral" 4. ja 5. kehä
KATEGORIA 3:
Päätykatsomo 1., 2. tai 3. kehä
KATEGORIA 4*:
Päätykatsomo, 4. kehä alempi
KATEGORIA 5*:
Päätykatsomo, 5. kehä ylempi
*Kategorian 4 ja 5 paikoista osassa on rajoittunut näkyvyys kentälle ja osa paikoista sijaitsee korkealla Camp Noulla.

SIGHTSEEING-kierros Camp Noulla ja museossa:
Tällä pääsylipulla pääset kierrokselle FC Barcelonan maailmankuululle Camp Nou -stadionille. Kierros on omatoiminen englanninkielisen audio-opastuksen ja kuulokkeiden kera. Kierroksella näet muun muassa vierasjoukkueen pukuhuoneen, lehdistöhuoneen, aitiot ja pääset lähes kosketusetäisyydelle vaihtopenkkejä ja kenttää! Kierros sisältää monia mahdollisuuksia valokuvaukseen. Kierros päättyy FC Barcelona -museoon, jossa voit nähdä seuran voittamia palkintoja vuosien varrelta. Tämän jälkeen voit siirtyä seuran viralliseen Megastoreen, josta voit ostaa erilaisia matkamuistoja, kaulahuiveja tai vaikkapa oman FC Barcelona pelipaidan omalla tai suosikkipelaajasi nimellä! 
Lippu on voimassa yhden vierailun ajan valitsemanasi päivänä ja kellonaikana. Voit noutaa lipun sekä jalkapallomatsilippusi agenttimme toimipisteestä. Ostamalla liput täältä vältät jonottamisen lipunmyyntiin, jonne jonot ovat ajoittain pitkät. Voit aloittaa siis kierroksen heti Camp Noulle saavuttuasi.
Kierroksen aukioloajat:
Ma-la klo 10.00-17.30
Su ja yleisinä vapaapäivinä klo 10.00-13.00
Suljettu ottelupäivisin, päivää ennen Mestarien liigan ottelua, 25.12., 1.1. ja 6.1.

Peruutettavat liput Peruutettavat liput
Liput peruttavissa 48 tuntia ennen esitysajankohtaa. Lipun hinnasta saatetaan periä 20 % peruutusmaksu.

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Areena

Saapumisohjeet

Camp Nou

Osoite
Camp Nou, Avinguda Aristides Maillol, Barcelona

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!